Ivan Koren dobitnik priznanja HOK-e

Ovogodišnji 35. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a održan je u Tuhelju, a okupio je više od 300 sudionika.
Teme Panel-rasprava su bile “Radna snaga, izazovi i kako se nositi s njima – kvalitetan djelatnik” i “Kontinentalna Hrvatska – turistički potencijal koji nudi sadržaj 365”, koje su trenutno aktualne i nadasve izazovne današnjim ugostiteljima.

Na svečanoj dodjeli priznanja ugostiteljima, na prijedlog Udruženja obrtnika Đurđevac i Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, priznanje je dobio Ivan Koren, vl. restorana Royal iz Kloštra Podravskog.


Obrtnik Ivan Koren razvija svoj obiteljski obrt kroz više od 30 godina, a promovira autohtonu i tradicijsku hranu podravskog kraja. Po tome je poznat daleko van granica Koprivničko križevačke županije, što dokazuje veliki broj posjetitelja iz svih krajeva Hrvatske. Uz restoran, koji se nalazi u centru Kloštra Podravskog, posjeduje i vinski podrum s kušaonicom vina u Vili Ančici, objektu nedaleko Kloštra Podravskog. Uz sve obaveze, Ivan Koren je aktivni član Skupštine Udruženja obrtnika Đurđevac, Ceha ugostitelja pri Obrtničkoj komori Koprivničko križevačke-županije, te svojim angažmanima dugi niz godina pridonosi radu ugostiteljske struke.

 

Zajedno sa suprugom, kontinuirano radi na poboljšanjima u uvođenjima novih ponuda u svoj restoran, te time pridonosi kvaliteti ugostiteljske usluge u svojem mjestu, ali i cijelom podravskom kraju.

Želimo Ivanu i njegovoj obitelji još mnogo uspješnih godina u radu!