Ponavljamo jer ste tražili! 3,2,1… testirajte svoje znanje iz dijela majstorskog ispita i na virtualnom info-danu Hrvatske obrtničke komore

Nakon uspješno održanog testiranja online platforme i znanja za polaganje dijela majstorskog ispita iz gospodarstva i pravnih propisa na info-danu Hrvatske obrtničke komore, za vas smo pripremili i virtualni info-dan kako bismo omogućili što većem broju ljudi pristup našoj novoj online platformi.

Ako razmišljate o prijavi majstorskog ispita ili se već spremate za ispit, ne oklijevajte i prijavite se na virtualni info-dan Hrvatske obrtničke komore koji će se održati u ponedjeljak, 14. ožujka 2022. godine.

Uhvatite idealnu priliku i upoznajte se s novim pitanjima za područje majstorskog ispita iz gospodarstva i pravnih propisa koja se od ovog roka koriste na razini cijele Hrvatske. Iskoristite mogućnost rješavanja pripremnog ispita, uklonite nepoznanice i stres prije dolaska na pravi ispit.

Za pristup ispitu potrebno vam je računalo s pristupom internetu. Ispiti se rješavaju online te biste odmah dobili rezultat.

Sve što trebate učiniti je odabrati jedan od ponuđenih termina i ispuniti prijavni obrazac OVDJE.

Prijave za virtualni Info-dan prikupljamo do petka, 11. ožujka 2022. do 12 sati nakon čega ćemo svima prijavljenima mailom poslati upute za spajanje na platformu i pristup pripremnom ispitu.

Za dodatne informacije možete nam se javiti mailom na mirna.krasic@hok.hr.

Info-dan organizira se u sklopu projekta Erasmus+ Master 4.0: Unaprjeđenje majstorskih ispit koji provodi Hrvatska obrtnička komora. Kroz projekt se izrađuju nova ispitna pitanja za majstorske ispite te online platforma za pripremu i polaganje majstorskog ispita.