Održana konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Đurđevac

Izbori za tijela Udruženja obrtnika Đurđevac u mandatnom razdoblju 2018.-2022. zaključeni su održavanjem prve konstituirajuće sjednice Skupštine 19.09.2018.g. Na konstituirajućoj sjednici Skupštine izabrani su predsjednik, potpredsjednik, nadzorni odbor i upravni odbor te predloženi kandidati za tijela područne Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.

Skupštinu Udruženja tako čini 17 članova: Stjepan Miloš, Željka Lukanec, Ivana Hadžija, Tihomir Vrabec, Ivan Konjarek, Josip Lončar, Ivan Nađ, Franjo Andrašić, Franjo Maletić, Brankica Kolomaz, Vlado Jambrek, Zlata Barusić, Goran Čorba, Natalija Šironja, Marina Petrušić, Jasna Kolar i Ivan Koren.

Jednoglasnom odlukom, za predsjednika Udruženja u mandatnom razdoblju 2018.-2022. godine izabran je Damir Golubić, dosadašnji predsjednik.

Za potpredsjednika Udruženja izabran je Franjo Andrašić.

Na sjednici su Imenovani članovi Upravnog odbora (7 na prijedlog cehova): Ivan Konjarek, Marina Petrušić, Jasna Kolar, Natalija Šironja, Stjepan Miloš, Franjo Andrašić i Ivan Nađ.

Imenovani su i članovi Nadzornog odbora u sastavu: Franjo Budrović, Brankica Kolomaz i Marijan Drljanovčan

Na kraju sjednice imenovano je i 5 predstavnika Udruženja obrtnika Đurđevac u Skupštinu područne Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.

Predsjednik Damir Golubić je čestitao svim izabranim članovima na imenovanjima i zahvalio se na ponovno ukazanom povjerenju i podršci. Pozvao je sve članove na daljnju suradnju, te aktivnije uključenje u rad Cehova. Svi prisutni su izrazili želju za što skoriji dovršetak radova, te što skoriji povratak u prostore zgrade Udruženja obrtnika u Đurđevcu.