Održana sjednica skupštine

Udruženje obrtnika Đurđevac je održalo sjednicu Skupštine na kojoj je usvojen godišnji obračun za 2017. godinu, sa Izvještajem o radu. Također je donesena odluka o raspisivanju izbora za Tijela Udruženja, za mandatno razdoblje 2018.-2022. Izbori će biti održani zaključno s 30.09.2018.g.

Članovi skupštine su izrazili zadovoljstvo poslovnim rezultatom za 2017. godinu i ispunjenim planovima, proračunom, te ostalim aktivnostima vezanim za rad i funkcioniranje Udruženja obrtnika Đurđevac.

Razmotrena je i trenutno aktualna tema, problematika nakon požara koji je uništio veći dio zgrade. Istaknuta je dobra suradnja s Upravom Grada Đurđevca, kao suvlasnikom zgrade, te zajedničko rješavanje trenutne situacije.

S obzirom da je ovo bila posljednja sjednica Skupštine u ovom mandatu, Predsjednik Damir Golubić se zahvalio članovima Skupštine na dobroj suradnji, na uvijek dobrom odazivu i konstruktivnom radu u ovom mandatu. Naglasio je kako je ovaj mandat obilježila obnova zgrade Udruženja obrtnika u kojoj je izvršena energetska obnova, te uređenje unutarnjih prostora ureda Udruženja. Započele su i pozitivne promjene u strukovnom obrazovanju, a obrtnici se nadaju da će se time i dugoročno započeti rješavati problematika koja je u ovom periodu obilježila obrtništvo.